FIFA:n Chelsealle langettama siirtokielto kumottiin viime viikolla, ja seura antoi tapauksesta varsin itsevarman lausunnon. Siinä höykytettiin suoraan liittoa, sanoen sen kohtelevan seuroja sääntötulkinnoissaan eriarvoisella tavalla.

Tammikuun ikkunassa manageri Frank Lampardilla on ensi kertaa mahdollisuus vahvistaa ryhmäänsä, sen jälkeen kun tuli sen johtoon viime kesänä. Nykyisessä toimessaan vielä kokematon, mutta kentän puolelta senkin edestä kannuksia kerännyt pelimies on varovainen suunnitelmissaan.

– On varottava hätiköintiä, ja muistettava joukkueen tasapaino. Meillä on vahva ryhmä, mutta voidaanko sitä vielä vahvistaa?, Lampard aprikoi The Independentin mukaan.

Vaikkei uusista kiinnityksistä juuri ole puheita liikkunut, on siirtoja ulospäin mahdollisesti odotettavissa. Chelsean konkariosastoon kuuluvan Pedron kerrottiin aiemmin olevan mahdollisesti tammikuussa matkalla Aston Villaan. Toinen kokenut hyökkääjä, Olivier Giroud ei hänkään ole tyytyväinen peliaikaansa, vaan saattaa myös jättää Bluesin pian.

Chelsean varsin hyvin sujunut kausi sai kolhun viikonloppuna, kun joukkue hävisi Evertonille.