Liverpool-legenda Steven Gerrard on hylännyt mahdollisuuden siirtyä Frank Lampardin tilalle Derby Countyn peräsimeen, The Times uutisoi.

Derby on jäämässä ainakin hetkellisesti ilman manageria, kun Lampard lähestyy siirtoa Chelseaan.

Juventuksen uusi päävalmentaja Maurizio Sarri jätti Chelsean vain yhden kauden jälkeen palatakseen kotimaahansa Italiaan. Lampard on kertonut Derbylle, että hän haluaa puolestaan palata Stamford Bridgelle jos Chelsea tarjoaa hänelle sopimusta.

[readmore from=Frank-Lampard]

Gerrard ei kuitenkaan halua Lampardin korvaajaksi, vaan on täysin keskittynyt projektiinsa Rangersissa. 39-vuotias päävalmentaja allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen skottiseuran kanssa 12 kuukautta sitten ja valmistautuu nyt toiseen kauteensa Ibrox Stadiumilla.

Hän on vahvistanut joukkuettaan jo neljällä uudella pelaajahankinnalla, kun joukkueen preseason-turnaus lähestyy alkuaan. Gerrardin ryhmä jäi viime kaudella yhdeksän pisteen päähän mestarijoukkue Celticistä ja tavoittelee nyt Skotlannin mestaruutta.

Aston Villan apuvalmentajaa ja entistä Chelsea-kapteenia John Terryä on myös huhuiltu Lampardin korvaajaksi. Brightonista potkut saanut Chris Hughton on myös Pässien kohdelistalla.