Red Bullin jalkapallopuolella urheilujohtajana toimivan Ralf Rangnickin mukaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja Takumi Minamino sopisi hyvin Jürgen Kloppin luotsaamaan Liverpooliin.

Liverpool neuvottelee parhaillaan Minaminon hankkimisesta RB Salzburgista 7,25 miljoonalla punnalla. Siirron odotetaan toteutuvan tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Tyyli on hyvin samantapainen kuin Jürgenin. Se on proaktiivinen, korkealta prässäävä, vastaprässiä käyttävä. Kun olemme voittaneet pallon, emme halua hukata yhtään aikaa syöttämällä sivuttain tai taaksepäin, Rangnick sanoo Sky Sportsin mukaan.

– Yritämme pelata ylöspäin niin nopeasti kuin mahdollista. Yritämme luoda tilanteita ja tehdä mahdollisimman monta maalia, hän jatkaa.

Tällä kaudella Japanin 24-vuotias maajoukkuemies on tehnyt yhdeksän maalia ja antanut 11 maaliin johtanutta syöttöä 22 ottelussa.

– Sen on voinut nähdä, että hän on hyvä pallon kanssa. Erittäin tekninen, ja mentaliteetti on hyvä. Hän on myös samankaltainen kuin moni muu japanilaispelaaja – halukas osallistumaan joukkueen pyrkimyksiin voittaa pallo takaisin, kommentoi Rangnick.