Huippuvireeseen päässyt Teemu Pukki kerää ylisanoja Englannissa. Huuhkajien 28-vuotias hyökkääjä viimeisteli lauantain 1–0-voittopelissä Queens Park Rangersia vastaan jo kauden kuudennen maalinsa Norwichin paidassa.

Vaikka Pukki on tällä hetkellä kaikissa otsikoissa, Norwichin manageri Daniel Farke muistuttaa, että kolme peräkkäistä voittoa saalistaneesta joukkueesta löytyy muitakin onnistujia.

– En halua ylistää ainoastaan Teemua vaan kaikkia jätkiä. Teemu on siellä lopputuotteen kanssa, mutta kaikki jätkät ovat tärkeitä, Farke kommentoi seuran verkkosivuilla.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Sekä maaottelut että seurajoukkuepelit mukaan luettuna Pukki on nyt tehnyt maalin viidessä peräkkäisessä kamppailussa. Osumista neljä on ollut voittomaaleja.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
THREE WINS ON THE SPIN! #ncfc

Our match report ➡️ norw.ch/LIVEQPRA

Norwichia seuraava paikallislehti Norwich Evening Newsin toimittaja Paddy Davitt nimesi suomalaispelaajan ”Pukki Suureksi” QPR-voiton jälkeen.

– Kun Daniel Farkelle esitettiin Reading-voiton jälkeen, että Teemu Pukki saattaa osoittautua kesän siirtoikkunan parhaaksi ryöstöksi, hän oli samaa mieltä. Tämän viimeisin voiton tuonut aikaansaannos osoittaa, kuinka ovelalta hankinnalta se näyttää, Davitt tiivisti.

– Improvisoitu viimeistely rinnalla ohi Joe Lumleyn ja ennakointi Marco Stiepermannin kimmokkeen ottaneeseen syöttöön oli teko mieheltä, joka on voimiensa tunnossa. Kahdeksan maalia 12 ottelussa seurajoukkueessa ja maajoukkueessa on aika mahtava lukema. Tässä ei ole kyse vain onnesta. Tässä on talismaaninen hahmo, joka kuljettaa Norwichia eteenpäin, hän jatkoi.

Pukki on Mestaruussarjan maalipörssissä jaetulla kolmannella sijalla kuudella osumallaan. Edellä ovat ainoastaan Brentfordin Neal Maupay (8) ja West Bromwichin Jay Rodriguez (6).

Norwich on noussut Mestaruussarjan taulukossa jo neljän pisteen päähän kärkipaikasta. Seuraavan kerran joukkue on tositoimissa tiistaina, kun Liigacupin kolmannella kierroksella vastaan asettuu Wycombe.