Norwichin manageri ylistää Teemu Pukin seuraan hankkinutta miestä – nostaa esiin suomalaisen yhden tärkeän taidon

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Norwichin manageri Daniel Farke antaa kunnian Teemu Pukin hankkimisesta seuran urheilujohtajalle Stuart Webberille.

Suomalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 11 maalia 19 ottelussa, jos sekä seurajoukkuepelit että maaottelut lasketaan mukaan. Saksalainen Farke tuntee Pukin taidot jo Schalken-ajoilta, mutta Webber oli mies, jonka ansiosta ilmaissiirto tanskalaisseura Brøndbystä saatiin vietyä maaliin.

– Suuret onnittelut Stuart Webberille siitä, että pystyimme tekemään tämän hankinnan. Olemme onnellisia, että Teemu on meillä, Farke sanoo Eastern Daily Pressin mukaan.

– Vaikka voitimme, muutamassa viime pelissä ei ollut niin helppoa pelata, koska hän on meille avainpelaaja. Hän on niin tärkeä älykkäiden liikkeidensä ja joukkueelle tekemänsä työmäärän ansiosta.

Farke muistuttaa myös siitä, että Pukki viimeistelee isoja maaleja. Norwichin voitto-osumista merkittävä osa on lähtenyt suomalaisen jalasta.

– Joskus on helpompaa tehdä kuudes tai seitsemäs maali, mutta ratkaisevan maalin tekeminen on taito, joka kaikilla hyvillä kärkipelaajilla pitää olla. Häneltä löytyy se, ja olemme aika tyytyväisiä siihen, että hän on nyt palannut takaisin (loukkaantumisen jäljiltä).

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden