Saksalaismanageri Daniel Farken mukaan Norwichin on totuttava siihen, että joukkueen avainpelaajat yhdistetään siirtospekulaatioissa muihin seuroihin. Asiasta uutisoi Eastern Daily Press.

Esimerkiksi huippuvireinen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on yhdistetty viime päivien aikana useampaan seuraan. Turkkilaismedian mukaan suurseura Galatasaray olisi kiinnostunut Pukista, kun taas Telegraph-lehti väittää valioliigaseura Southamptonin harkitsevan yhteydenottoa suomalaiseen liittyen.

Farke, joka on johdattanut joukkonsa yhdeksään voittoon 11 viime liigaottelussa, ei vaikuta olevan tilanteesta lainkaan huolissaan.

– Olen todellakin aika vapautunut, koska niin tapahtuu aina jalkapallossa. Olen tehnyt lajin parissa töitä 18-vuotiaasta lähtien, ja tilanne on aina sama, Farke kommentoi EDP:n mukaan.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– Kun tulee menestysjakso ja asiat näyttävät menevän peleissä hyvin, pelaajat, valmentajat tai henkilökunta ovat aina valokeilassa. Tulee huhuja tai spekulaatioita siitä, mitä jotkin toiset seurat ehkä etsivät, ja ne ajattelevat heidän tekevän hyvää työtä, hän jatkaa.

– Rehellisesti sanoen se on tilanne, jota halusimme. Halusimme menestyä ja olla siellä hyvien esitysten myötä. Joten muut seurat voivat katsoa pelaajiamme ja ajatella, että nämä sopisivat heidän tilanteeseensa, mutta itse olen aika rentoutunut. Kaikki sopimukset on tehty pitkällä tähtäimellä. Se on aika normaalia. En ole huolissani – kyse on totta puhuen enemmänkin hyvästä merkistä.

Pukki on iskenyt tällä kaudella kymmenen maalia Norwichin paidassa. Tällä hetkellä hän on Huuhkajien matkassa maajoukkuekomennuksella.