Norwichin Teemu Pukki johtaa Mestaruussarjan maalipörssiä 24 osumallaan.

Pukki voi nousta Norwichin ensimmäiseksi, yhdellä kaudella 25 maalia tehneeksi pelaajaksi sitten Chris Suttonin. Hän ylsi saavutukseen kaudella 1993–94.

Norwichin kaikkien aikojen ennätys on 31 maalia yhdellä kaudella. Ralph Hunt teki tämän kaudella 1955–56.

– Olen kuullut näistä, mutta en keskity niinkään henkilökohtaiseen menestykseen. En ole asettanut mitään tavoitteita sen suhteen, monta maalia haluan tehdä.

– Haluan vain auttaa joukkuetta. Tärkeintä on, että seura menestyy, Pukki kertoi Sky Sportsille.

Pukki, 28, jatkoi.

– Pelitapamme sopii minulle todella hyvin. Jätkät syöttävät minulle hyvin, joten viimeistely on ollut helppoa. Pelaamme todella hyvää futista. Etenemme lyhyillä syötöillä ja luomme paljon paikkoja.

– Pukukoppimme henki on yksi parhaista, joita olen kokenut. Uudet kaverit toivotetaan heti todella tervetulleiksi päivästä yksi lähtien. Siellä on todella hauskoja kavereita.

Pukki antoi kehut päävalmentaja Daniel Farkelle.

– Hän tunsi minut todella hyvin jo, ennen kun saavuin tänne. Hän oli suuri syy siihen, miksi tulin tänne. Hän tietää, miten saa parhaat tehot irti minusta ja on hyvä käsittelemään ihmisiä.

– Luulin, että Mestaruussarjassa pelataan vain pitkiä palloja, mutta kun juttelin hänen ja (urheilujohtaja) Stuart Webberin kanssa, niin ymmärsin, että näin ei ole täällä.