Zlatan Ibrahimović luottavaisena: PukkiParty tulee jatkumaan myös Valioliigassa

© Kuva: Getty Images

Entinen Manchester United -hyökkääjä Zlatan Ibrahimović uskoo Teemu Pukin menestyvän myös Valioliigassa.

Suomalaishyökkääjä johdatti Norwich Cityn päättynellä kaudella valioliiganousuun tekemällä peräti 29 maalia Englannin Mestaruussarjassa.

Hänet valittiin maalikuninkuutensa myötä myös kauden parhaaksi pelaajaksi.

Ibrahimović, joka onnistui omalla Valioliigan debyyttikaudellaan 17 kertaa maalinteossa, on luottavainen Pukin taitoihin.

– Minusta kaikki ovat vakuuttuneita hänen otteistaan, Ibrahimović kertoi suomalaiselle Mestarit Podcastille.

– Jos pystyt tekemään paljon maaleja ja viemään joukkueesi Valioliigaan – isoin asia mitä voi tapahtua – ja sijoittumaan ensimmäiseksi Mestaruussarjassa, mikä on minusta erittäin hankala sarja koska se on hyvin aggressiivinen ja otteluita on paljon, se tarkoittaa että sinulla on ollut erinomainen kausi.

– Ja siellä on niin paljon joukkueita takana, taistelemassa [kanssasi noususta]. Leeds putosi ja melkein saavutti sen. Aston Villa ja Derby olivat nousukarsintojen finaalissa, joten se ei ole helppoa [nousta Valioliigaan].

– Ensi kausi tulee olemaan entistä hankalempi Teemulle koska nyt hän kohtaa elittitason pelaajia, ja omasta kokemuksestani puhuen, ei ole helppoa tehdä maaleja Valioliigassa, Zlatan myönsi.

– Mutta olen melko varma että hän tulee menestymään ja hänellä tulee olemaan entistä enemmän motivaatiota ja kunnianhimoa nyt kun hän on Valioliigassa – joten toivottavasti hän pystyy toistamaan sen mitä hän teki Mestaruussarjassa.