Arsenalin huippuvahti Bernd Leno myöntää Chelsean tehneen hyvän hankinnan Timo Wernerin kohdalla, vaikka hän ei olekaan tyytyväinen nähdessään Tykkimiesten paikallisvastustajan vahvistuvan.

Werner on tiettävästi siirtymässä ensi kaudeksi Frank Lampardin miehistöön pitkällä sopimuksella Chelsean suostuttua maksamaan RB Leipzig -hyökkääjästä 59 miljoonaa euroa.

Siirron virallistamista joudutaan kuitenkin vielä odottelemaan, sillä Werner tulee olemaan Leipzigin joukkueen mukana aina koronaviruspandemian takia viivästyneen kauden loppuun saakka. Saksalaisjoukkueella on edessään vielä kolme Bundesliiga-ottelua ja Mestarien liigan pudotuspelit.

Wernerin siirto Valioliigan näyttäisi kuitenkin tapahtuvan aikanaan, ja Leno – joka tuntee 24-vuotiaan maalipyssyn Bundesliiga-kentiltä ja Saksan maajoukkueesta – näkee hänen päätöksensä siirtyä Lontooseen oikeana.

– Tulen Timon kanssa todella hyvin toimeen. Hän on oikein tervetullut Lontooseen, Leno kertoi Sky Sportsille.

– Olen erittäin iloinen hänen puolestaan, Chelsea on mahtava valinta, siitä ei ole kysymystäkään.

[readmore from=Chelsea]

– Valioliiga on nopeampi ja fyysisempi [kuin Bundesliiga]. Mutta hän on tarpeeksi hyvä. Timo on uskomattoman nopea pelaaja.

– Hänen taidoillaan ja tappajan vaistollaan, minun on valitettavasti myönnettävä, että hän saattaa todella vahvistaa Chelseaa.

Arsenal tulee jatkamaan valioliigakauttaan keskiviikkona, kun se matkustaa Manchester Cityn vieraaksi Etihad Stadiumille. Chelsea pelaa ensimmäisen ottelunsa koronatauon jälkeen sunnuntaina Aston Villaa vastaan.