Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino vakuuttaa, että hän ei tule peluuttamaan lauantaina Fulhamia vastaan ykköstykkiään Harry Kanea, jos hänen pelikuntonsa ei ole paras mahdollinen.

Kane oli mukana kesän MM-kisoissa ja voitti turnauksen maalikuninkuuden. Hänen kesälomansa jäi kuitenkin erittäin lyhyeksi, joten hyökkääjä ei välttämättä ole tällä hetkellä tuoreimmillaan vaikka pelasikin täydet 90 minuuttia avauskierroksella.

– Kunnioitan kaikkien mielipiteitä [Kanen suhteen], mutta emme voi selittää, kuinka hoidamme pelaajiamme seuran sisällä. Ulkopuoliset eivät tiedä, mikä Kanen vointi oli pelattuaan 90 minuuttia viime viikolla. He eivät tiedä, oliko hän poissa harjoituksista sunnuntaina tai maanantaina vai tekikö hän palauttavia harjoitteita, Pochettino kertoi lehdistötilaisuudessa.

– Voitte olla varmoja, että en tule ottamaan riskejä. Jos olemme tietoisia, että peluuttaminen olisi riski, voitte olla varmoja, että hän ei tule pelaamaan.

– Meillä on 25-30 henkilöä, joihin kuuluu valmentajia, urheilutieteilijöitä ja pelaajien fyysisestä harjoittelusta vastaavia henkilöitä. Jos olemme väärässä [Kanen suhteen], niin 25-30 henkilöä on väärässä. Kun päätämme asiasta, kyse ei ole jalkapallosta vaan terveydestä.