Tottenhamin entisen keskikenttäpelaajan Jamie O’Haran mielestä lontoolaisseura on toiminut poikkeuksellisesti pelintekijä Christian Eriksenin kanssa.

O’Hara sanoo talkSPORTilla, ettei ole Tottenhamin tapaista päästää pelaajia viimeiselle sopimusvuodelle. Nyt siirtospekulaatiot käyvät erittäin kuumina Eriksenin ympärillä.

Eriksen ilmoitti jo kesällä, että hän saattaisi olla valmis uusiin haasteisiin. Siirtoa ei kuitenkaan tapahtunut, ja tanskalainen jatkaa toistaiseksi Spursin riveissä.

Myös Jan Vertonghenin ja Toby Alderweireldin sopimuksia on jäljellä enää vajaa vuosi. Pelaajat ovat ensi vuonna vapaita lähtemään ilman siirtokorvausta.

– Mielestäni heidän ei pitäisi rahastaa. Heidän pitää kiinnittää hänet (Eriksen) sopimuksella. Se on omituista, ja olen todella yllättynyt siitä, että (puheenjohtaja) Daniel Levy on päästänyt heidät viimeiselle sopimusvuodelle, O’Hara painottaa.

– Se ei ole Tottenhamin tapaista eikä tapa, jolla he koskaan normaalisti toimisivat. Normaalisti he ansaitsivat heille uudet sopimukset tai jatkaisivat sopimuksia, mutta olen todella yllättynyt siitä, että he päästävät isoja pelaajia viimeiselle sopimusvuodelle.

O’Haran mukaan luotsi Mauricio Pochettinolla on paljon töitä tehtävänä ja tärkeintä olisi saada Vertonghenin ja Eriksenin nimet sopimuspapereihin.

– He molemmat ovat isoja pelaajia seuran kannalta, ja tarvitsemme heitä, jos haluamme päästä neljän parhaan joukkoon.

Lähde: Football London