Trent Alexander-Arnold on tätä nykyä yksi maailman parhaista pelipaikallaan oikeana laitapuolustajana.

21-vuotias Liverpoolin avainpelaaja on pelannut seurassa 99 ottelua. Viikonloppuna on hyvin todennäköisesti luvassa juhlaottelu, jos ja kun Englannin A-maajoukkuemies löytää itsensä avauskokoonpanosta Aston Villan vieraana.

Alexander-Arnold on Liverpoolin oma kasvatti. Koko junioriputken kasvattajaseurassaan viettänyt Alexander-Arnold unelmoi Liverpoolin kapteeninnauhasta.

– En ujostele sanoessani unelmoivani kapteeninnauhasta. Se ei ole minusta kiinni, toteutuuko unelmani vai ei, koska en päätä, kuka on joukkueen kapteeni. Se on silti unelmani ja rakastaisin olla Liverpoolin kapteeni. Olen unelmoinut siitä aina ja se motivoi minua, laitapuolustaja kertoi BBC Radio 5:n haastattelussa.

– Olen aina edustanut Liverpoolia ja tämä seura on aina ollut kotini. En ole koskaan edes ajatellut siirtoa muuhun seuraan. Olen aina ajatellut, että minun on määrä edustaa Liverpoolia. Unelmoin tässä seurassa pelaamisesta ollessani nuori. Nyt elän unelmaani, enkä näe mitään syytä, miksi se muuttuisi, Alexander-Arnold päätti.

Aston Villan ja Liverpoolin välinen kamppailu potkaistaan käyntiin lauantaina klo 17.00.