Valioliigan viiden peleissä tunteet olivat kuumina. otteluissa nähtiin jopa kolme ulosajoa.

Everton nappasi toisen peräkkäisen voittonsa sarjassa otettuaan 2-1-lukemin vieraspisteet Leicesteriltä.

Toffees siirtyi johtoon seitsemännellä minuuttilla Richarlisonin osuttua. Brassi pamautti Bernardin keskityksen jälkeen kovan vedon boksista oikealta sisään.

Leicester tasoitti avausjakson lopulla. Ricardo Pereira ajoi nopean askelharhautuksen jälkeen sisään rangaistusalueelle ja sijoitti pallon matalana ohi Jordan Pickfordin.

Leicester joutui 63. minuutilla vajaalle Wes Morganin lennettyä ulos kahdella varoituksella. 77. minuutin kohdalla Gylfi Sigurdsson iski voittomaalin upealla kaukolaukauksella rangaistusalueen takaa vasempaan ylänurkkaan.

Lontoossa Tottenham kukisti sarjanousija Cardiffin niukan esityksen jälkeen. Spurs voitti walesilaisvieraansa 1-0-lukemin vain maalin erolla.

Tottenham teki voittomaalinsa jo kahdeksannella minuutilla, kun Eric Dier survaisi maalinedustalta kääntölaukauksen sisään. Cardiff pelasi Joe Rallsin ulosajon myötä viimeiset puoli tuntia vajaalla. Keskikenttäpelaaja rappasi rumasti jalkapohja edellä Lucas Mouraa.

Pelien suurimmista murskajaisista puolestaan vastasi Bournemouth. Kirsikat nöyryytti vajaamiehistä Watfordia vieraskentällä selkein 4-0-numeroin.

Bournemouth aloitti maalitehtailun jo 14. minuutilla David Brooksin sijoitettua irtopallon maalin edustalta sisään.

32. minuutilla vieraat saivat rangaistuspotkusta tilaisuuden kasvattaa johdon kahteen maaliin. Samalla myöhässä taklauksessaan ollut Christian Kabasale ajettiin toisella varoituksella ulos.

Joshua King ei erehtynyt ja Bournemouth johti jo 2-0. King teki vielä ennen taukoa toisen osuman puskettuaan Callum Wilsonin keskityksestä pallon vasempaan ylänurkkaan.

Heti tauon jälkeen maalinteossa onnistui Wilson. Englantilaishyökkääjä nosti ilmavan pallon suoraan Ryan Fraserin keskityksen jälkeen maalivahti Ben Fosterin yli keskelle Watfordin maalia.

Valioliiga lauantaina 6.10.2018

Burnley-Huddersfield 1-1 (1-0)
20′ Sam Vokes 1-0
66′ Christopher Schindler 1-1

Crystal Palace-Wolves 0-1 (0-0)
56′ Matt Doherty 0-1

Leicester-Everton 1-2 (1-1)
7′ Richarlison 0-1
40′ Ricardo Pereira 1-1
63′ Wes Morgan, ulosajo
77′ Gylfi Sigurdsson, 1-2

Tottenham Cardiff 1-0 (1-0)
8′ Eric Dier 1-0
58′ Joe Ralls, ulosajo

Watford-Bournemouth 0-4 (0-3)
14′ David Brooks 0-1
32′ Christian Kabasele, ulosajo
33′ Joshua King Rp. 0-2
45′ Joshua King 0-3
46′ Callum Wilson 0-4

Manchester United-Newcastle klo 19:30