© Kuva: Getty Images

Selostaja Ville Kuusinen arvioi: ”Man United selvä ennakkosuosikki Sevillaa vastaan”

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Joutuuko David de Gea jälleen pelastamaan Manchester Unitedin? Brittiseura selvä suosikki Mestarien liigan kotiottelussaan

Manchester United isännöi espanjalaista Sevillaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Old Traffordilla. Ottelu pelataan tänään.

Kaksi viikkoa sitten pelattu avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin. Siitä José Mourinhon käskyttämä United saa kiittää maalivahtiaan David de Geaa, joka venyi useisiin huipputorjuntoihin ja esti kotijoukkueen yritykset kerta toisensa jälkeen.

Nähtäväksi jää, pelastaako espanjalaiskassari Unitedin myös Old Traffordilla. Avausosan tahmeudesta huolimatta United on selkeä suosikki etenemään kilpailun puolivälieriin Viasatin selostajan Ville Kuusisen papereissa.

– Sevillan [ensi kauden] UCL-haaveille tuli viikonloppuna kova kolaus, kun tuli tappio isossa matsissa Valencialle. [Vincenzo] Montellan ryhmän iskukyky on ainakin itselleni arvoitus. Väläytyksiä on nähty, mutta otteluparin kotipelissä maaleitta jääminen oli pettymys, Kuusinen sanoo Valioliiga.comille.

– United lähtee matsiin suosikkina. Mourinhon ryhmää on parjattu ja kritisoitu, mutta tulosta tulee. Varmasti hyökkäävämpi Man United nähdään kuin Andalusiassa. Avaako se Sevillalle vastaiskun paikkoja? Kaikki muu kuin Unitedin jatkopaikka olisi yllättävää.

Unitedilla on alla hyvin sujunut ottelu. Punapaidat kaatoivat lauantaina verivihollisensa Liverpoolin kotikentällään 2-1 Marcus Rashfordin osumien turvin.

Ville Kuusisen selostama Manchester United-Sevilla näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi tiistaina 13.3. kello 21.40 alkaen. Mestarien liigan studio alkaa kello 21. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteessa viasport.fi.

Jaakko Perttilä
Twitter: @JaakkoPerttila

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden