Crystal Palacen puheenjohtajan Steve Parishin mielestä Wilfried Zaha ansaitsisi tilaisuuden pelata ”isossa seurassa”. Palace on valmis myymään pelaajan, mutta vain oikeanlaista tarjousta vastaan.

Arsenal ja Everton tekivät kumpikin tarjouksen Zahasta ennen englantilaisen siirtoikkunan sulkeutumista. Laitahyökkääjä pyysi Crystal Palacelta siirtoa, mutta seura ei päästänyt tähtihyökkääjäänsä lähtemään.

Siirtoikkuna muualla Euroopassa sulkeutuu ensi viikon maanantaina, joten Zahan lähtö ei ole täysi mahdottomuus. PSG ja Bayern München ovat esimerkiksi olleet vastaavasti kiinnostuneita 26-vuotiaasta norsunluurinakkolaisesta tämän kesän aikana. Crystal Palace ei tosin voisi hankkia Zahalle korvaajaa ennen kuin vasta tammikuussa.

– Olen varma että tämä saa iloisen lopun kaikkien osalta, Parish kertoi Daily Mailille.

– Olen katsonut hänen otteitaan joka viikko viimeisen 10 vuoden ajan, joten ainakin pieni osa minusta haluaisi nähdä mitä hän saisi aikaan isossa seurassa. Enkä todellakaan halua olla se henkilö joka estäisi häntä tekemästä sitä.

– Minusta hän ansaitsee sen, toivon että se tapahtuu. Joskus jopa ihmettelen, kuinka hän ei ole siellä [korkeimmalla tasolla] jo.

– Olemme onnekkaita saadessamme pitää hänet. Mutta jos se joku huippuseura astuu kuvioihin ja raha on oikea… Hän on poikkeava talentti ja se tulee olemaan hyvin hankalaa meille [pitää hänestä kiinni].