Chelsean laitahyökkääjä Willian on lähettänyt viestin seuran johtoportaalle, toivoen sen antavan Frank Lampardille tietoisesti aikaa joukkueen peräsimessä.

Willian pelaa jo kuudetta vuottaan Chelseassa, joten valmentajien vaihtuvuus on tullut hänelle tutuksi Stamford Bridgellä. Brassihyökkääjän mielestä Chelsean tulisi ottaa mallia Liverpoolista ja Manchester Citystä, jotka ovat kumpikin olleet kärsivällisiä nykyisten managereidensa kanssa.

Lampard saapui Chelsean peräsimeen korvaamaan Juventukseen siirtynyttä Maurizio Sarria. 41-vuotias englantilaismanageri aloitti valmennusuransa vasta viime kauden alussa, ottaessaan ohjat Mestaruussarjassa pelaavsata Derbystä.

– Lampard oli yksi Chelsean parhaimpia pelaajia ja yksi parhaimpia pelaajia koko Euroopassa, Willian kertoi Sky Sportsille.

– Fanit rakastavat häntä ja hän tuntee seuran todella hyvin. Minusta nyt olisi aika antaa enemmän aikaa hänelle. Olen ollut Chelseassa kuusi vuotta ja minulla on ollut jo viisi eri manageria!

– Ehkä nyt managerille on annettava enemmän aikaa, niin kuin Manchester City [Pep Guardiolan suhteen] ja Liverpool [Jürgen Kloppin kanssa], kolmesta neljään vuotta. Se voi olla lopulta hyvin tärkeää.

Willian olisi myös itse halukas pysymään Chelseassa pidempään. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä.

– Minun osaltani, haluaisin pysyä täällä. Tiedän että minulla on enää yksi vuosi sopimusta jäljellä, mutta minusta tuntuu hyvältä pelata Chelsealle, Willian lisäsi.