Chelsean laitahyökkääjä Willian on pyytänyt seuralta erityislupaa lähteä perheensä luokse Brasiliaan koronaviruksen leviämispeloista huolimatta.

Chelsean pelaajat ovat viettäneet viimeisen viikon eristyksessä Callum Hudson-Odoin saatua tartunnan Valioliigan ensimmäisenä pelaajana.

Willian, 31, lähetti perheensä Brasiliaan ennen kuin pandemia pakotti maat rajoittamaan matkustamista.

Englantiin jäänyt Willian on kuitenkin huolissaan vaimonsa ja lastensa hyvinvoinnista, minkä takia brassihyökkääjä haluaisi palata heidän luoksensa.

Willian on pyytänyt Chelsealta erityislupaa matkustamista varten, sillä hän on nähnyt useita muitakin jalkapalloilijoita lentävän Etelä-Amerikkaan ottelutaukojen ajaksi.

– Juuri nyt, olen yksin. Minun vaimoni ja tyttäreni ovat Brasiliassa. Minä olin valmistellut aikataulun ennen sitä. He menivät ensin. Minun täytyi pitää taukoa, jonka jälkeen olin suunnitellut meneväni myös. Nyt odottelen, jos saisin seuralta luvan lähteä, Willian kertoi Globo SporTV:lle englantilaislehti The Telegraphin mukaan.

– Me mietimme asiaa. He olivat jo suunnitelleet paluuta tänne, mutta nyt ottelutaukoa jatkettiin huhtikuun 30. päivään saakka. Sen takia, yritän saada seuralta luvan mennä sinne.

[readmore from=Chelsea]

– Selitin tilanteeni, ja yritän saada luvan. Kuulin, että toiset pelaajat [muista seuroista] ovat saaneet lähteä Brasiliaan, ehkä tapaamaan myös heidän perheitään.

Willian tuskaili myös hänen heikkoja mahdollisuuksiaan pysyä kunnossa karanteenin aikana.

– Mitä pidempään pysymme aloillamme, sitä enemmän meidän fyysinen kuntomme kärsii. Olen ollut kotona nyt kuusi päivää, eikä minulle ole tarpeeksi rakennetta tehdä niitä harjoituksia mitä haluaisin tehdä, Willian harmitteli.

– Minun asunnossani on sali, mutta en voi mennä sinne tekemään harjoitteita, koska minun on pysyttävä sisätiloissa. Tämä on kuitenkin hankalaa aikaa kaikille. Meidän on ajateltava jokaista. Jos kaikki tekevät oman osuutensa kunnolla, tämä tulee olemaan pian ohi.