Polvivammastaan kuntoutuva entinen Barcelona-vahti Victor Valdes harjoittelee Manchester Unitedin kanssa. 32-vuotiaan espanjalaisen polvi operoitiin maaliskuussa, minkä vuoksi häneltä jäi väliin myös Brasilian MM-turnaus. United ilmoitti Valdesin tilanteesta verkkosivuillaan julkaisemassa tiedotteessa.

Valdes on tällä hetkellä ilman seuraa jätettyään Barcelonan kesällä. Maalivahdin polven kuntoutuksen loppuosa suoritetaan Unitedin kanssa Louis van Gaalin tarjottua tähän mahdollisuuden.

Barcelonan oma kasvatti Valdes edusti katalalonialaisseuran edustusjoukkuetta 12 vuoden ajan. Espanjalaisvahti voitti Blaugranan väreissä kuudesti La Ligan, kaksi Espanjan Cupia ja kolmesti Mestarien liigan.

Toimittajan sana

Valdesin treenaaminen Unitedin kanssa ei vielä tarkoita sitä, että Barca-kasvatti olisi tekemässä sopimusta. Merkit kuitenkin viittaavat siihen, että kuntoutusta tarjonneella van Gaalilla on jotain mielessä.

Siirtokorvausta United ei joutuisi Valdesista maksamaan, mutta kokeneen maalivahdin palkka voi olla korkea. Parhaimmillaan Valdes voisi tukea hyvin David de Geaa, joka saisi samalla hyvin huiliaikaa. Toisaalta eri asia on onko espanjalainen liian hyvä kakkosvahdiksi?