Liverpool on suuntaamassa jälleen ostoksille Southamptoniin. Manageri Jürgen Klopp on nimittäin iskenyt silmänsä 11 Valioliiga-maalia viime kaudella iskeneeseen Sadio Manéen.

The Telegraphin mukaan Mané on Kloppin tärkein kohde kesän siirtomarkkinoilla. Saksalaisvalmentaja yritti houkutella Bayern Münchenin Mario Götzeä Anfieldille, mutta turhautui ja vaihtoi päämääräkseen Manén hankkimisen Liverpooliin.

Mané ei olisi Liverpoolille halpa hankinta, sillä Saints haluaa pelaajastaan tiettävästi noin 37 miljoonaa euroa. Liverpool lähestyi Southamptonia muutama viikko sitten, ja keskusteluja on käyty kyseisestä hetkestä lähtien.

Siirtoneuvotteluita voi vaikeuttaa se, että Southampton etsii parhaillaan uutta manageria. Manén St Mary’s Stadiumille hankkinut Ronald Koeman siirtyi hiljattain Evertonin manageriksi.

Liverpool on värvännyt useita pelaajia Southamptonista kahden edellisen kauden aikana. Saintsista Redsiin ovat siirtyneet Adam Lallana, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne ja Rickie Lambert. Viimeisimpänä mainitun ajanjakso Liverpoolissa jäi tosin yhden kauden mittaiseksi.