Mestarien liigan varjossa pelattiin keskiviikkona myös Valioliigaa, kun ohjelmaan oli tupsahtanut rästiottelu Manchester City-Stoke. Jos Camp Noulla tehtiinkin historiaa ja nähtiin yksi kaikkien aikojen draamoista, oli Etihad Stadiumin ilta melkoisen mitäänsanomaton.

Pep Guardiola päätti lepuuttaa muutamia pelaajiaan, sillä City pelaa viikon sisällä vielä huipputärkeän FA Cupin ottelun Middlesbrough’n vieraana sekä Mestarien liigan toisen osaottelun vieraskentällä Monacoa vastaan. Kokonaan sivussa kokoonpanosta oli Raheem Sterling. David Silva sen sijaan aloitti vaihtopenkillä.

Ensimmäisellä puoliajalla ei laadukkailla maalipaikoilla herkuteltu. Stoke hätyytteli Willy Caballeron maalia pariin otteeseen, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Cityn pirteimpiä olivat Yaya Touré ja Leroy Sané, mutta joukkueen yleisilme oli jokseenkin aneeminen.

David Silvan tulo kentälle toisella puoliajalla teki Citylle hyvää, ja Stoke ei päässyt enää vähäisiinkään tekopaikkoihin. Cityn maali alkoi hiljalleen roikkua ilmassa. Silvan ja Sergio Agüeron laukaukset sekä Nicolas Otamendin pusku menivät kuitenkin niukasti maalin ohi tai yli.

City painoi jatkuvasti päälle, mutta Stoken maali oli kuin noiduttu. Vielä lisäajalla vaihdosta sisään tullut Kelechi Iheanacho sai loistavan maalipaikan, mutta lopputulokseksi jäi maaliton tasapeli. Chelsean mestaruusjuna puksuttaa entistäkin kauempana kohti horisonttia.