Valioliigakauden päättymisestä on kulunut pian jo kuukausi, mutta kesätauko maaotteluineen on tuonut liigan kakkoseksi sijoittuneelle Tottenhamille lähinnä ikäviä uutisia. Jo aiemmin on tiedotettu Danny Rosen ja Erik Lamelan pitkäksi venähtävistä sairauslomista, ja nyt listan jatkoksi liittyi korealaishyökkääjä Heung-Min Son.

Etelä-Korean jalkapallon tämänhetkinen ykkösnimi loukkaantui viime viikon MM-karsintaottelussa Qataria vastaan. Nyt tuoreet tiedot kertovat, että Sonin oikea käsivarsi on murtunut. Sairausloman pituus voi olla jopa kolme kuukautta.

Sonin hoito jatkuu vielä eteläkorealaisessa sairaalassa ennen varsinaisen kuntoutuksen alkamista. Jo nyt on selvää, ettei vikkelää hyökkääjää nähdä Spursin harjoitusvahvuudessa, kun treenikausi käynnistyy heinäkuun puolivälissä. Myös Tottenhamin harjoituspelikiertue Yhdysvalloissa jää Sonilta väliin.

24-vuotiaan Sonin kyynärvarsi on muutamien viikkojen ajan kipsissä. Vamman luutumista joudutetaan metallilevyillä ja ruuveilla. Etelä-Korean seuraavia maaotteluita Irania ja Uzbekistania vastaan elo-syyskuun vaihteessa Son joutunee niin ikään katsomaan siviilit yllään.

Spursin käytettävissä Son lienee näin ollen vasta syyskuun puolivälin tietämissä.

Lähde: The Times