Arsenalin kannattajat rukoilevat arvatenkin hartaasti Alexis Sánchezin jatkavan uraansa Tykkimiehissä. Huhumylly pyörii kuitenkin niin vinhaan malliin, että toivo voi olla turha.

Tuoreimmat tiedot brittimediassa kertovat Bayern Münchenin kiinnostuksen laantumisesta. Näin ollen Manchester Cityn leirissä ollaan yhä toiveikkaampia chileläisen hankinnan suhteen.

Arsenalin manageri Arsène Wenger on ymmärrettävästi haluton myymään ykköstähteään, Konkarimanageri tietää kuitenkin, että jos Sánchezia ei myydä tässä siirtoikkunassa, hän saattaa lähteä vuoden päästä ilmaiseksi. Jatkosopimukseen Sánchezia ei olla onnistuttu taivuttelemaan ainakaan vielä.

Sánchezin siirtokorvauksen uskotaan pyörivän 50 miljoonan punnan tuntumassa. Cityllä on kauppaan paitsi rahavaroja, niin myös yksi tärkeä etu puolellaan. 28-vuotiaan Sánchezin sanotaan nimittäin olevan halukas pelaamaan Pep Guardiolan alaisuudessa. Lisäksi Cityn kerrotaan olevan valmis tarjoamaan noin 300 000 punnan viikkopalkkaa, eli noin 50 000 puntaa Arsenalia enemmän.

Jos Sánchez Cityyn päätyy, on se jo toinen kerta, kun Guardiola hankkii miehen riveihinsä. Guardiola nimittäin toi hyökkäyspään taiturin Barcelonaan kesällä 2011 Udinesesta. Lisävirikettä Cityyn siirtymiselle saattaisi antaa lisäksi se, että Alexista odottaisi Citizensissä mahdollisesti entinen pelikaveri, Juventuksesta lähtöä tekevä Dani Alves.

Mikäli Arsenal ja Sánchez eivät pääse sopuun jatkosta, haluaisi Wenger myydä pelaajan takuulla mieluummin ulkomaille kuin kotimaan sarjan kilpailijan riveihin. Bayernin ohella siirtohuhuissa on liikkunut ainakin Paris Saint-Germain.

Sánchez valmistautuu parhaillaan Chilen maajoukkueen mukana sunnuntaiseen Confederations Cupin loppuotteluun, joten ihan lähipäivinä ratkaisuja ei taatusti tapahdu.

Lähde: Guardian