Manchester Unitedin kannattajat ovat valinneet Robin van Persien vuoden pelaajaksi. Toiseksi äänestyksessä sijoittui keskikenttä-pelaaja Michael Carrick.

Van Persie siirtyi Unitediin kesällä Arsenalista 20 miljoonan euron siirtosummalla. 29-vuotias hollantilainen voitti myös illan aikana toisen palkinnon, sillä hyökkääjän Aston Villaa vastaan tekemä volleymaali valittiin vuoden United-maaliksi.

”Koko vuosi on ollut uskomaton. Minun täytyy kiittää kaikkia pelaajia, johtoa sekä kannattajia, jotka ensimmäisestä päivästä lähtien ovat olleet uskomattomia. Olen vieläkin innoissani kaikesta, mitä viimeisen kymmenen kuukauden aikana on tapahtunut. Toivottavasti pystymme jatkossa vielä parempaan ja voitamme enemmän palkintoja,” van Persie ylisti.

Hollantilainen myös kehui eläkkeelle jäänyttä manageriaan sir Alex Fergusonia: ”Työskentelin vain vuoden tämän hienon manageri ja hienon miehen kanssa. Hän aina suojelee meitä ja katsoo peräämme. Tapaamiset mitä hän järjesti olivat uskomattomia. Oli suuri ilo työskennellä hänen kanssaan ja olen ylpeä siitä.”

Tällä kaudella van Persie on tehnyt 34 maalia 53 ottelussa. Hollantilainen johtaa Valioliigan maalipörssiä, kun kautta on yksi kierros jäljellä.

Lähde: skysports.com