Victor Anichebe vastasi jälleen ratkaisumaalista, kun West Bromwich onnistui nappaamaan pisteen sarjaa johtavalta Chelsealta. Baggies ja Blues jakoivat pisteet lukemin 1-1. Tasapelin myötä Chelsea menettää kärkipaikkansa, mikäli Arsenal tai Manchester City onnistuu voittaamaan huomenna oman ottelunsa.

Chelsea hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia West Bromwichin vetäyessä puolustuskannalle. Puoliskon ainoa maali nähtiin lisäajan viimeisellä minuutilla Branislav Ivanovicin viimeistellessä pallon kulmapotkun jatkotilanteesta Ben Fosterin taakse. Maali oli serbille kauden kolmas.

West Bromwichin tasoitus syntyi toisen puoliajan lopussa Chelsean puolustuksen herpaantuessa. Saido Berahino keskitti ja Anichebe maalasi toisessa ottelussa peräkkäin joukkueensa tasoitusosuman. Nämä numerot säilyivät loppuun saakka, joten Baggies ja Chelsea jakoivat pisteet lukemin 1-1.

Kierroksen muissa otteluissa Southampton nappasi pisteet K.C Stadiumilta. Hull kaatui niukasti 0-1-lukemin. Vierailijoiden ainoasta osumasta vastasi espanjalaispuolustaja José Fonté, kun peliä oli takana 69 minuuttia.

Lontoossa putoamista vastaan kamppaileva West Ham nappasi tärkeän 2-0-voiton samoilla sijoilla majailevasta Norwichissa. Hammers-kannattajat saivat jännittää omiensa otteita loppuhetkille saakka, sillä James Collinsin tekemä voittomaali syntyi vain kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. West Hamin toisen osuman viimeisteli Mohamed Diamé lisäajan viimeisellä minuutilla.

Cardiffin ja Aston Villan välinen ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen.