Yhdysvaltalaismedia ESPN kertoo, että Manchester United aikoo pitää Phil Jonesin, 25, Old Traffordilla.

Jones teki vaikutuksen José Mourinhoon viime kaudella. Englantilaisen ja Marcos Rojon, 27, muodostama yhteistyö toimi jopa niin hyvin, että portugalilaismanageri halusi viivyttää Victor Lindelöfin, 22, hankintaa.

Puolen vuoden mittaisen kiinnostuksen jälkeen Lindelöf muutti Manchesteriin 31 miljoonalla punnalla aiemmin kesäkuussa. Ruotsalaisen saapumisesta huolimatta Mourinho haluaa pitää Jonesin the Red Devilsissä.

Jones haluaa päästä mukaan ensi vuoden MM-kilpailuihin. Vaikka Englannin päävalmentaja Gareth Southgate, 46, on ilmoittanut, ettei kisakoneeseen ole asiaa, jos peliaikaa ei tule säännöllisesti seurajoukkueessa, Jones haluaa kamppailla avauspaikastaan Man Unitedissa.

Jones esiintyi viime kaudella 26 kertaa manchesterilaisseuran peliasussa. Puolustaja kärsi nivelsideongelmista syyskuussa ja hän loukkasi varpaansa uudestaan maaliskuussa. Jones istui koko Eurooppa-liigan loppuottelun vaihdossa. Hän ei ollut kokoonpanossa EFL Cupin finaalissa eikä Community Shieldissä.

Mourinho haluaa silti säilyttää leveyden toppariosastolla, koska Man United pelaa ensi kaudella kansallisten kilpailujen lisäksi Mestarien liigassa ja UEFA Super Cupissa.

Rojo tulee tiettävästi pelikuntoon vasta joulukuussa, ja lehtitietojen mukaan Chris Smalling, 27, on vaihtamassa seuraa Valioliigan sisällä.