Manchester United saa lähitulevaisuudessa puolustukseensa lisää leveyttä, sillä argentiinalainen Marcos Rojo on palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen. Rojo on ollut sivussa huhtikuulta saakka loukattuaan polvensa eturistisiteen Eurooppa-liigan puolivälierässä Anderlechtia vastaan.

Rojo osallistui tiistaina Unitedin harjoituksiin joukkueen valmistautuessa Mestarien liigan keskiviikkoiseen vieraspeliin Benficaa vastaan. Itse ottelussa ei Rojoa kuitenkaan vielä nähdä.

– Rojo ei pelaa, mutta hän matkusti joukkueen mukana harjoitellakseen muun ryhmän kanssa. Luulen, että Marcos on valmis pelaamaan noin kahden viikon kuluttua, José Mourinho kommentoi puolustajansa tilannetta MUTV:lle Sky Sportsin mukaan.

Unitedilta on Rojon lisäksi sivussa Eric Bailly, Paul Pogba, Michael Carrick, Marouane Fellaini ja Zlatan Ibrahimovic. Vaihtoehdot kokoonpanoon alkavat siis olla aika rajalliset.

– En paljasta etukäteen kokoonpanoani. Koska loukkaantumisia on niin paljon, luulen että voitte melko helposti arvatakin 11 aloittavaa pelaajaa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!