Saiko Antonio Conte kostonsa Chelsea-johtoa ja José Mourinhoa vastaan? ”Tällainen ilmapiiri hyvin tärkeä”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Chelsean eilinen voitto West Bromwichista taisi olla luokkaa helpottava. Kahden ison tappion jälkeen Chelsea palasi Valioliigassa voittojen tielle lukemin 3-0.

Ottelun jälkeen päävalmentaja Antonio Conte antoi vuolaat kehut seuran faneille, jotka tukivat miestä äänekkäästi pelin aikana. Contehan on ollut vahvasti potkuhuhujen pyörteissä viime viikkoina.

– Minun on kiitettävä faneja. He antoivat suurta tukea. Luulen, että he ovat lukeneet spekulaatioita ja huhuja minusta, Conte sanoi lehdistölle.

– Olen ehdottoman kiitollinen siitä, että he tukivat minua tällä tavalla. Ehkä he ovat 18 kuukauden yhteiselomme aikana ymmärtäneet, millä intohimolla ja tahdolla puolustan näitä värejä, tätä paitaa, tätä logoa.

– Tällaisen ilmapiirin aistiminen ympärilläni on hyvin tärkeää. On hyvin tärkeää, että ihmiset arvostavat työtäni täällä Chelseassa.

Kehut faneja kohtaan olivat varmaankin ihan aitoja. Ei voida kuitenkaan välttyä ajatukselta, halusiko Conte samalla sivaltaa seurajohtoa ja viime kuukausien kiistakumppaniaan José Mourinhoa.

Chelsean seurajohtoa Conte on kritisoinut siitä, ettei hänelle ole annettu selkeämmin tukea (lue tästä). Mourinhon kanssa Conte puolestaan sanaili hyvinkin kitkerään sävyyn. Kenties Conte sai nyt kostonsa, sillä vajaa vuosi sitten Chelsean fanit vihelsivät Mourinholle ja kutsuivat tätä Juudakseksi (lue tästä).

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden