Glen Kamaran nimi kesän siirtomarkkinoilla sen kun vain kuumenee.

Huuhkajien tähtipelaaja on koristanut brittilehtien siirtouutisia jo pidemmän aikaa, eikä tilanne näytä muuttuvan ennen konkreettisia muutoksia suomalaisen seuratilanteessa.

Viime viikkojen aikana Rangersin keskikenttämies on ollut yhdistettynä Valioliigan nousijaseuroihin Watfordiin ja Brentfordiin.

Myös Arsenalin on kerrottu olevan entisen akatemiapelaajansa kintereillä. Kamara oli vuodet 2012–2017 Arsenalin kirjoilla, kunnes hän siirtyi ilmaiseksi Dundee FC:hen.

LUE MYÖS: Arsenal-ikoni hehkutti Huuhkajien pelaajaa – mainitsi Valioliigan seurojen tarkkailevan tätä: ”Olen varma siitä”

Ihailijoiden määrä on kuitenkin vain kasvamaan päin, sillä GiveMeSportin saamien tietojen mukaan Everton ja West Ham ovat nyt liittyneet siirtokilpaan 25-vuotiaasta Kamarasta.

[readmore from=Siirtouutiset]

Brittisivusto kertoo samassa artikkelissa, että ”lukuisat joukkueet Venäjältä” ovat olleet yhteydessä Kamaran edustajiin.

Kamaran sopimus Rangersin kanssa ulottuu kesään 2023, eikä päävalmentaja Steven Gerrard haluaisi menettää avainpelaajaansa tänä kesänä.

Kamara ei kuitenkaan ole suostunut pidentämään diiliään skottiseuran kanssa, pitäen ovensa kesäsiirrolle avoinna vahvan EM-lopputurnauksen jälkeen.

LUE MYÖS: