Arsenalin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Emile Smith Rowe kertoo hylänneensä teini-ikäisenä paikallisvastustaja Tottenhamin tarjouksen.

Englannin A-maajoukkueeseen juuri noussut Smith Rowe, 21, on edustanut Arsenalia kymmenenvuotiaasta asti, ja kahta lainapestiä lukuun ottamatta hän on viettänyt koko uransa Tykkimiehissä.

Viitisen vuotta sitten häntä kosiskeltiin Spursin riveihin, mutta Smith Rowen mukaan seuravaihdos ei käynyt hänellä mielessäkään.

– Tottenham halusi minut, kun olin 15 tai 16, mutta se ei ikinä kiinnostanut minua, koska olen Arsenalin kannattaja, sanoi Smith Rowe FourFourTwon mukaan.

– Liityin Arsenaliin kymmenenvuotiaana ja halusin lyödä läpi lempiseurassani.

Smith Rowe voisi tällä hetkellä olla kirjoilla myös toisessa lontoolaisseurassa, Chelseassa, jos asiat olisivat menneet noin kymmenen vuotta sitten toisin.

– Paikallisjoukkueessani oli kaveri, jonka kautta pääsin testille Chelseaan ennen kuin menin Arsenaliin.

– Hän oli jo testillä siellä ja hän puhui puolestani. En tiedä, miten hän onnistui siinä, mutta pääsin testille Chelseaan, mutten päässyt joukkueeseen.

– Silloin olin niin nuori, että sitä oli vaikea hyväksyä, mutta menin heti sen jälkeen Arsenaliin, enkä ole onneksi katsonut sittemmin taaksepäin.