Manchester Unitedin hyökkääjän Marcus Rashfordin kausi on ollut vaikea. Hän on iskenyt tällä kaudella yhteensä ainoastaan viisi osumaa kaikki kilpailut mukaan lukien. Lokakuun lopusta lähtien mies on onnistunut maalinteossa ainoastaan kahdesti.

Unitedin päävalmentaja Ralf Rangnick kommentoi suojattinsa otteita BBC Sportille perjantaina.

– Hän ei ole loukkaantunut. Olemme puhuneet Marcuksen kanssa paljon viime viikkoina. Olen melko varma, ettei hän ole tyytyväinen peliesityksiinsä. Mutta siitä puhuminen joka viikko ei auta asiaa, saksalaismanageri totesi.

– Tällä hetkellä hän yrittää päästä hyvään vireeseen ja autamme häntä niin paljon kuin pystymme. Puhumme säännölliseti ja käymme videoita läpi. Harjoituksissa hän on ollut loistava. Siksi peluutankin häntä. Nyt se sama taso pitää saada myös otteluihin, Rangnick totesi.

Manchesterilaisten kesän jättihankinnalla Jadon Sancholla oli aluksi vaikeaa sopeutua Valioliigaan, eikä hänen otteensa vakuuttaneet. Viime aikoina nuorukainen on ollut kuitenkin hyvässä vireessä. Rangnick vertasikin Rashfordin tilannetta Sanchoon.

– Meillä oli Jadonin kanssa hyvin samanlainen tilanne kuusi tai seitsemän viikkoa sitten. Hän on paras esimerkki, mitä voi tapahtua, saksalainen päätti.