Arsenal on kiinnostunut Chelsean keskikenttäpelaajasta Jorginhosta, kertoo Athletic.

Italian A-maajoukkueessa 46 kertaa esiintynyt Jorginho, 31, on yksi Chelsean kapteeneista, mutta seura saattaa olla valmis luopumaan hänestä.

Jorginhon sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, joten päättymäisillään oleva siirtoikkuna on seuran viimeinen mahdollisuus saada hänestä siirtokorvaus, ellei uutta diiliä synny.

Lisäksi Chelsea tavoittelee keskikentälleen Benfican 22-vuotiasta Enzo Fernándezia, joka menisi luultavasti nokkimisjärjestyksessä Jorginhon edelle. Fernándezin siirron kohtalo saattaa hyvinkin ratkaista sen, onko Chelsea valmis myymään Jorginhon Arsenalille.

Arsenal on yrittänyt hankkia tässä kuussa uutta keskikentän pohjapelaajaa. Tykkimiesten vaihtoehdot kyseiselle tontille ovat tällä hetkellä vähissä, sillä Mohamed Elneny on loukkaantunut.

Athleticin mukaan Arsenalilla on Jorginhon lisäksi muitakin vaihtoehtoja mielessä, mutta koska siirtoikkuna sulkeutuu Suomen aikaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä yhdeltä, aika on käymässä vähiin.

Arsenal on tavoitellut Brightonin Moisés Caicedoa, 21, mutta tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Ecuadorin maajoukkuepelaaja ei ole lähdössä Albionista mihinkään.