Marcus Rashford sai hiljattain lihasvamman.

Valioliigaottelussa Evertonia vastaan loukkaantunut Rashford on ollut noin puolentoista viikon ajan sivussa pelikentiltä. Manchester United tiedotti reilu viikko sitten Rashfordin loukkaantumisesta. Lue lisää täältä.

Rashford saattaa kuitenkin tehdä yllätyspaluun pelikentille jo torstai-iltana, kun Manchester United kohtaa Sevillan Eurooppa-liigan puolivälierien jälkimmäisessä osassa. Ottelu pelataan Sevillassa. Viime viikolla pelattu avausosa päättyi 2-2 -tasapeliin Old Traffordilla.

Rashford palasi keskiviikkona Manchester Unitedin joukkueharjoituksiin. Hyökkääjä matkusti joukkueen kanssa Sevillaan, mutta pelikunto ei ole vielä satavarma.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag otti kantaa Rashfordin tilanteeseen.

– Rashford on meille todella tärkeä pelaaja. Hän osaa lukea otteluita, pelata pallon kanssa ja lisäksi hänellä on paljon kokemusta europeleistä. Torstai on avainasemassa sen suhteen, voiko hän pelata. Kaikki Sevillaan matkanneet pelaajat voivat nousta avauskokoonpanoon, ten Hag totesi.

Ottelu käynnistyy klo 22.00. Voittaja etenee Eurooppa-liigan välieriin.