Manchester Cityn kapteeni ja keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan on päätymässä siihen, että hän solmii jatkosopimuksen seuran kanssa, kertoo Times.

Gündoğanin, 32, nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilmaiseksi, ellei uutta diiliä synny.

Barcelona on ollut yhteydessä saksalaistaiturin edustajiin jo pitkään ja tarjonnut hänelle kahden vuoden sopimusta, joka sisältäisi vuoden jatko-option.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Ilkay Gündogan

@IlkayGuendogan
Champioooooooooons!!!! 🏆💙🥳 To have won the @PremierLeague title three times in a row and five times in six years is just amazing!!! Proud to be captain of this world class team! ©️🎱 See you all tomorrow! 💪🏼💪🏼 @ManCity

City ehdotti aiemmin Gündoğanille vain vuoden sopimusta, mutta nyt manchesterilaisseura on valmis tarjoamaan hänelle pidempää diiliä. Sen seurauksensa Gündoğan on kallistumassa siihen, että hän jää Manchesteriin.

Timesin mukaan Gündoğan perheineen on onnellinen Manchesterissa, joskin joissain lähteissä on uutisoitu, että hänen vaimonsa Sara Arfaoui ei haluaisi enää asua Englannissa.

Gündoğan on edustanut Cityä kesästä 2016 lähtien, pelannut seurassa yli 300 ottelua ja voittanut manchesterilaisten kanssa kymmenen pokaalia. Viimeisin pysti tuli tämän kauden Valioliigasta, ja Cityllä on mahdollisuus vielä triplamestaruuteen (FA Cup, Mestarien liiga).

Lue lisää Man Citystä: