Romelu Lukaku pelasi päättyneen kauden Chelseasta lainalla Internazionalessa.

Inter ei ole toistaiseksi tehnyt lopullista ratkaisua siitä, haluaako se neuvotella Chelsean kanssa Lukakun pysyvästä siirrosta. Lukakun kausi Interissä oli kaksijakoinen. Syyskausi meni täysin penkin alle jatkuvien loukkaantumisten vuoksi. Sen sijaan kevätkaudella Lukaku pääsi pelikuntoon ja iski keväällä maaleja.

Goalin saamien tietojen mukaan Lukaku matkusti viikonloppuna Mestarien liigan finaalin jälkeen Istanbulista Saudi-Arabiaan.

Lukaku, 30, on tavannut Saudi-Arabiassa Al-Hilalin edustajia. Lähde kertoo Al-Hilalin tehneen Lukakulle kaksivuotisen sopimustarjouksen. Al-Hilal on valmis tarjoamaan Lukakulle 25 miljoonan euron nettovuosipalkkaa.

Foot Mercaton mukaan Lukaku on kiinnostunut Saudi-Arabiaan siirtymisestä, mutta vaatii huomattavasti suurempaa palkkaa.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino tiedusteli hiljattain Lukakulta, olisiko hyökkääjä valmis palaamaan lontoolaisseuraan. Lukaku on itse todennut haluavansa jäädä Interiin, mutta se ei ole pelkästään hänestä kiinni.

Chelsea hankki Lukakun vajaat kaksi vuotta sitten Interistä 113 miljoonalla eurolla, mutta hyökkääjä pelasi surkean kauden Lontoossa ja halusi palata Italiaan.

LUE MYÖS