Manchester Unitedin pelaajalegenda ja entinen kapteeni Roy Keane sanoo, että keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin ei pitäisi toimia joukkueen kipparina.

Fernandes, 29, sai Unitedin kapteeninnauhan virallisesti kesällä, kun manageri Erik ten Hag otti sen pois Harry Maguirelta. Portugalin maajoukkuepelaaja toimi jo viime kaudella monesti manchesterilaisten kipparina, kun Maguire ei pelannut.

Keane oli tyytymätön siihen, miten Fernandes käyttäytyi sunnuntaina, kun United hävisi paikallisvastustajalleen Manchester Citylle 0-3. Seuralegendan mukaan portugalilaistähti ei ole kapteeniainesta.

– Katsottuani häntä tänään uudelleen ottaisin sataprosenttisesti kapteenin paikan häneltä pois, kommentoi Keane Sky Sportsin lähetyksessä.

– Tiedän, että se on iso päätös. He vaihtoivat kapteenin paikkaa Maguiren kanssa, mutta Fernandes ei ole kapteenimateriaalia.

Keane sanoi, että häntä ärsyttää Fernandesin jatkuva valittaminen ja käsien heiluttelu. Seuralegenda huomautti, että samaa on nähty aiemminkin, muun muassa viime kauden murskatappiossa Liverpoolia vastaan.

– Se ei todellakaan ole hyväksyttävää. Sen perusteella, mitä näimme tänään, ottaisin sen (kapteeninnauhan) pois häneltä.

– Fernandes on loistava jalkapalloilija, mutta kapteenimateriaalin kannalta hän on vastakohta sille, mitä haluaisin kapteenilta.

LUE MYÖS:

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"He's the opposite to what I would want in a captain!"

Roy Keane says he would take the captaincy off Bruno Fernandes 😳

Linkki twiittiin.