Manchester United voitti viime viikonloppuna Luton Townin 1-0.

Victor Lindelöf viimeisteli ottelun ainoan maalin.

Tärkeästä voitosta huolimatta Manchester United sai myös ikäviä uutisia, sillä Christian Eriksen ja Rasmus Højlund joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisten vuoksi. Eriksen sai tällin polveensa. Højlund sen sijaan kärsii pienestä lihasvammasta.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Eriksenin on määrä olla sivussa pelikentiltä noin kuukauden päivät. Eriksenin odotetaan palaavan joukkueen mukaan joulukuun puolivälissä. Højlund on sen sijaan noin kaksi viikkoa sivussa pelikentiltä ja palannee Manchester Unitedin vahvuuteen marras-joulukuun vaihteessa.

Kaksikko ei osallistu 26. marraskuuta pelattavaan Everton-otteluun. Højlundin läsnäolo elintärkeässä Mestarien liigan Galatasaray-ottelussa on vielä auki. Manchester Unitedin on haettava vierasvoitto Turkista, sillä se on Mestarien liigan lohkonsa viimeisellä sijalla.

LUE MYÖS