Valioliigaa johtava Liverpool nappasi sunnuntaina vakuuttavan voiton kaadettuaan Bournemouthin vieraskentällä vakuuttavasti 4-0.

Liverpool iski ottelun avausmaalin toisen jakson alussa. Pallo pelattiin boksiin juosseelle Darwin Núñezille, joka viimeisteli sen ensimmäisellä kosketuksella verkon perukoille. 0-1.

Vieraiden toinen täysosuma syntyi 70. minuutilla. Cody Gakpo syötti pallon pystyyn juosseelle Diogo Jotalle. Jota iski sen varmasti alakulmaan. Jota osui toistamiseen kymmenisen minuuttia myöhemmin. Jota sai pallon itselleen boksissa, mutta ensimmäinen vetoyritys epäonnistui. Jälkimmäinen kuitenkin onnistui ja pallo löysi tiensä jälleen isäntien maaliin.

Vielä lisäajalla Núñez viimeisteli maalin edustalta Liverpoolin neljännen maalin.

Liverpool johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla Manchester Cityyn ja Arsenaliin. Manchester City on pelannut ottelun vähemmän kuin Liverpool.