Liverpool-kapteeni Virgil van Dijk haluaa joukkueensa tarjoavan Jürgen Kloppille ikimuistoiset viimeiset kuukaudet seurassa. Saksalaisvalmentaja ilmoitti perjantaina yllättäen jättävänsä Valioliiga-seuran tämän kauden päätyttyä.

Liverpool taistelee edelleen jokaisesta neljästä pokaalista. Seura johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla ja on edelleen mukana kaikissa cup-kilpailuissa.

Van Dijk uskoo Kloppin uutisen voivan toimia lisäpanoksena joukkueelle saada kaiken irti pelistään.

– Se on vaikeaa, koska valmentajalla on meille, seuralle ja koko Valioliigalle valtava merkitys. Hän teki kuitenkin päätöksensä itsensä ja perheensä vuoksi, van Dijk kommentoi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Meillä on kuitenkin katseet bisneksessä. Meillä on tänä vuonna paljon tavoitteita saavutettavana. Miksi emme voisi päättää kautta huipulla juhlistaen samalla pomoa?

– Tämä voi tarjota jopa lisäenergiaa joukkueelle tehdä vielä hieman lisää töitä ja viettää jopa enemmän aikaa yhdessä tehdäksemme tästä loppuajasta parasta, mitä valmentajamme on ikinä kokenut.

Klopp saapui Liverpooliin syksylla 2015. Saksalaisvalmentaja on voittanut seurassa Valioliigan, Mestarien liigan, FA Cupin ja Liigacupin yhden kerran.

LUE MYÖS!