Jürgen Klopp jättää Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen.

Klopp tiedotti päätöksestään viime viikon perjantaina. Kloppin päätös tuli monelle suurena yllätyksenä. Klopp paljasti kertoneensa päätöksestään Liverpoolin seurajohdolle jo marraskuussa, mutta siitä huolimatta tieto ei päätynyt missään vaiheessa mediaan.

Kloppin Liverpool-aikakauden ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva Virgil van Dijk otti kantaa tulevaisuuteensa Telegraphin haastattelussa.

Van Dijkilta tiedusteltiin, kuuluuko hän kesällä alkavaan Liverpoolin uuteen projektiin. Van Dijkin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

– Se on suuri kysymys. En tiedä. Seuralla on paljon töitä edessä. Kaikki tietävät sen. Heidän on korvattava valmentaja. Ja ei ainoastaan valmentajaa, sillä koko valmennusryhmä lähtee. Moni asia muuttuu. Siten seuralla on todella paljon tehtävää, ja on mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan seuraa viedään. Katsotaan, mikä tilanne on, kun siitä ilmoitetaan.

Van Dijk uskoo tulevaisuutensa selviävän loppukauden aikana.

– Olen hyvin iloinen siitä, että olen osana tätä Kloppin aikakautta. Siksi en halua puhua siitä, koska olen edelleen osa sitä. Keskittymiseni on siinä, ja katsotaan, mitä kauden jälkeen tapahtuu. Toivottavasti saavutamme sen menestyksen, mistä unelmoimme ja minkä eteen taistelemme päivittäin. Sen jälkeen tilanne on todennäköisesti selvempi myös sen suhteen, mitä seura haluaa tulevaisuudelta. Katsotaan.

LUE MYÖS