Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford menettää kahden viikon palkkansa rangaistuksena viime viikon tapahtumista, kertoo Times.

Uutisoimme lauantaina Athleticin tietojen pohjalta, että Rashford, 26, ilmoitti perjantaina olleensa ”liian kipeä” harjoittelemaan, vaikka hän oli ollut kahtena edellisenä iltana Belfastin yöelämässä.

Rashford oli useiden lähteiden mukaan yökerhossa Pohjois-Irlannissa vain tunteja ennen kuin hänen oli määrä ilmoittautua Unitedin harjoituksiin. Englannin maajoukkuehyökkääjä palasi Manchesteriin yksityiskoneella aamuseitsemältä ja ilmoitti, ettei pysty harjoittelemaan. Timesin mukaan Rashford ei treenannut myöskään lauantaina samasta syystä.

The Sunin haastattelema tarjoilija Sarah Adair, 30, kertoi, että hän liittyi Rashfordin pyynnöstä hyökkääjän seurueeseen torstai-illalla. Adairin mukaan Rashford oli kysynyt, mikä baari olisi auki mahdollisimman pitkään, mutta hyökkääjä oli vietävä sänkyyn aamukolmelta hänen sammuttua.

– Se teki minulle selväksi, että hän oli jo päättänyt, ettei hän lähde perjantaina harjoituksiin. Hänellä ei ollut suunnitelmia lähteä kotiin sinä iltana, sanoi Adair.

Manchester United voitti sunnuntaina walesilaisen Newport Countyn vieraskentällä 4-2, mutta Rashford ei ollut lainkaan kokoonpanossa mukana. Unitedin mukaan Rashford oli sivussa pelistä sairastumisen takia, mutta manageri Erik ten Hag sanoi hyökkääjästä kysyttäessä, että kyseessä on joukkueen ”sisäinen asia”, jonka hän hoitaa.

Timesin mukaan Rashford ehdotti ten Hagille, että hän voisi matkustaa Walesiin sunnuntaiaamuna, mutta hollantilaisluotsi käski hänen jäädä seuran harjoituskeskukseen.

Rashford ja häntä edustava veljensä Dwaine Maynard kävivät maanantaina pitkän keskustelun ten Hagin ja Unitedin jalkapallojohtajan John Murtoughin kanssa. Myöhemmin seura julkaisi lausunnon, jossa luki: ”Marcus on ottanut vastuun teoistaan. Asiaa on käsitelty sisäisenä kurinpidollisena asiana, joka on saatettu päätökseen”

Osana rangaistusta United sakottaa Rashfordilta hänen kahden viikon palkkansa, joka on noin 650 000 puntaa (noin 760 000 euroa).

Times Sport

@TimesSport
Marcus Rashford tried to placate Erik ten Hag by offering to travel from Manchester to Wales on Sunday morning and play against Newport County, but the Dutchman rejected his proposal and told him to train at Carrington instead

Story by @hirstclass ⬇️
thetimes.co.uk/article/marcus…
thetimes.co.uk

Marcus Rashford offered to play to placate Ten Hag after boozy trip

Manager rejected proposal from the forward, whose Belfast night out came two months after staff expressed concerns that he had become ‘distant’ at the club

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!