Lehti: Joko vihdoin Manchester United saa urheilutoimenjohtajan? – Keskustelut huippunimen kanssa pitkällä

© Kuva: Getty Images

Manchester United on saanut rutkasti kritiikkiä viime vuosina toiminnastaan siirtomarkkinoilla. Rahaa on palanut paljon, mutta tulokset ovat olleet vaatimattomia. Yhtenä syynä on pidetty sitä, ettei seuralla ole ollut omaa urheilutoimenjohtajaa, mutta tähän saattaa pian tulla muutos.

Ranskalainen L’Equipe uutisoi tiistaina, että Man Utd olisi käynyt keskusteluja Antero Henriquen kanssa urheilutoimen pestistä. Henrique työskenteli aiemmin Paris Saint-Germainin urheilutoimenjohtajana.

United on etsinyt jo 18 kuukauden ajan urheilutoimenjohtajaa, joka ottaisi päävastuun siirroista. Nyt seuran siirroista on vastannut Ed Woodward, joka on saanut todella kovaa kritiikkiä työnsä jäljestä. Viimeisimpänä United-faneilla läikkyi yli, kun he hyökkäsivät Woodwardin kotiin, lue aiheesta lisää TÄSTÄ.

Viimeisin Woodwardin työnäyte on Bruno Fernandesin siirto Sportingista. Siirtosumma saattaa nousta korkeimmillaan 80 miljoonaan euroon bonuksineen. Fernandes on tänään, keskiviikkona, menossa Unitedin lääkärintarkastukseen.

Henrique, 51, oli työstämässä PSG:ssä muun muassa Kylian Mbappén, Dani Alvesin sekä Neymarin siirtoja.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)