Paikallislehti: Real Madrid haluaa peräti kaksi Chelsea-pelaajaa tänä kesänä!

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Real Madrid ei olekaan pelkän Eden Hazardin perässä, mitä Chelsean pelaajistoon tulee.

Lontoon paikallislehti Evening Standard vahvistaa osaltaan The Telegraphin aiemmin tiistaina kertoman tiedon, jonka mukaan Real olisi jo ollut Chelseaan yhteydessä Hazardin suhteen. Mutta kiinnostus ei jää siihen. ES kertoo, että Real haluaisi Chelseasta myös N’Golo Kantén.

Kantén saaminen ulos Chelseasta ei ole ihan helppoa. Ranskalainen teki viime marraskuussa uuden viisivuotisen jatkosopimuksen, jonka myötä Kantésta tuli samalla Chelsean parhaiten palkattu pelaaja. ES kertookin, ettei Chelsea ole kovin halukas myymään, mutta toisaalta Realin sanotaan olevan melko epätoivoinen uusien vahvistusten suhteen.

Oman mausteensa soppaan tuo FIFA:n Chelsealle langettama pelaajien rekisteröintikielto. Mikäli rangaistus pysyy voimassa nykyisenlaisena, Chelsea saa rekisteröidä uusia pelaajia seuraavan kerran vasta kesällä 2020. Christian Pulisicin seura ehti hankkia jo tammikuun siirtoikkunassa, mutta siltikään Chelsea ei välttämättä ole kovin halukas myymään parhaita pelaajiaan – ainakaan ennen kuin siirtokielto on kärsitty.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden