Manchester United aloitti uuden kauden Mestarien liigassa vakuuttavalla 3-0 -vierasvoitolla kilpailun ensikertalaisesta Young Boys Bernistä. Unitedin kapellimestarina hääri Paul Pogba, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden (lue lisää ottelusta täältä).

– Jos Pogba alkaa päästä potentiaalisiin maalintekopaikkoihin, siitä voi olla joukkueelle etua, Unitedin manageri José Mourinho kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsin mukaan.

– Olen siihen tyytyväinen. Joukkueella oli hyvä tasapaino keskikentällä, ja siksi hän pääsi maalipaikkoihin. Olen ennen kaikkea tyytyväinen joukkueen hyvään esitykseen, enemmän kuin yksilöihin.

Erityiskehut Mourinho säästi ensiesiintymisensä Unitedin edustusjoukkueessa tehneelle kesän uudelle hankinnalle, 19-vuotiaalle laitapuolustajalle Diogo Dalotille.

– Dalotin peliesitys oli erittäin hyvä, vahva peli polvileikkauksen jälkeen. Jokainen voi nähdä hänen potentiaalinsa. Ja jokainen näkee, että hän on 19-vuotias pelaaja, joka voi pelata Manchester Unitedissa yli kymmenen vuotta, Mourinho kehui.

[readmore from=Manchester-United]

– Haluan olla mukava myös Luke Shawlle, sillä he molemmat pelasivat samalla tasolla, erittäin hyvin. Molemmat pystyivät luomaan tilanteita. He liikkuivat fantastisesti, heillä oli syvyyttä, keskityksiä ja syöttöjä, ja he myös puolustivat hyvin.

Portugalilaisvalmentaja oli luonnollisesti onnellinen onnistuneen startin jälkeen.

– Tiesimme, että meidän pitää voittaa tämä peli. Oli tärkeää saada tästä kolme pistettä, koska seuraavaksi kohtaamme Valencian, sekä Juventuksen kaksi kertaa.