Bournemouth valmistautuu seurahistoriansa isoimpaan siirtoikkunaan, vihjailee manageri Eddie Howe.

The Cherries lähestyy seurahistoriansa pisterikkainta valioliigakautta voitettuaan Tottenhamin lauantaina 1-0-lukemin. (Lue otteluraportti)

Ottelun jälkeen Howe kuitenkin sanoi, ettei seuran tulisi tyytyä sijoituksiin sarjataulukon keskikastissa. Englantilaismanagerin mielestä Bournemouthin tulisi tähdätä korkeammalle kuin ennen ja tehdä ensi kesän siirtoikkunasta seurahistorian suurin.

– Mielestäni se on valtava saavutus [säilyä Valioliigassa taas yhden kauden verran], mutta ongelmana on se, että kaikki täällä alkavat kyllästyä siihen. Ei jalkapalloon, vaan siihen että päätavoitteemme on vain Valioliigassa säilyminen, Howe kertoi Spurs-voiton jälkeen Sky Sportsille.

– Meillä on joitain uskomattomia pelaajia ja meidän on nyt pyrittävä parantamaan ja kehittymään entistä enemmän. Ja se tulee olemaan isoin haasteemme.

– Olen mielestäni sanonut joka kauden päätteeksi, että meidän on pidettävä kiinni parhaista pelaajistamme. Tähän asti olemme pystyneet siihen ja niitä [siirtoja] ajatellen tästä tulee isoin kesämme tähän asti.