Evertonin manageri Frank Lampard teki yllätyspaljastuksen torstai-illan Newcastle-voiton jälkeen.

Pisteet jäivät putoamista vastaan taistelevalle kotijoukkueelle 1–0-lukemin, kun Alex Iwobi viimeisteli voitto-osuman lisäajan yhdeksännellä minuutilla.

– Käteni murtui juhlinnan aikana. Luideni täytyy olla pehmentymässä, en muista sitä hetkeä, Lampard kommentoi Evertonin verkkosivuilla.

Hänen mukaansa kyseessä oli mahtava ilta ja Everton tarvitsee nyt sellaisia. Joukkue osoitti taisteluhenkeä ja yhtenäisyyttä.

Lue lisää: Goodison Parkilla sattui ja tapahtui – Everton tarttui oljenkorteensa alivoimalla

– Tämä ei ollut laadukkuuden tai tyyneyden ilta. Se merkitsi niin paljon stadionilla, me kaikki tunsimme sen. Halusin käyttää tunnelmaa. Evertonin fanit halusivat nähdä intohimoa. Me todistimme tänä iltana, mitä me voimme olla.

Lampard korosti Newcastlen olevan hyvä joukkue, jolla ei ole hätää. Hänen mukaansa kaikki oli siitä kiinni, saako Everton yhden tai kaksi paikkaa Allanin 83. minuutin ulosajon jälkeen.

Dominicista (Calvert-Lewin) on ollut paljon puhetta, ja se, että hän oli mukana tuossa maalissa, on hänelle isosti hyväksi. Toivottavasti se toimii katalyyttinä hänen kannaltaan. Tarvitsemme terveen ja kuuman Domin auttamaan tätä joukkuetta.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Everton

@Everton
Frank Lampard says he broke his hand in the celebrations! Speedy recovery, gaffer! 😅

Everton

@Everton
Richy and Frank were every Evertonian at FT! 🙌😅