Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Jack Wilshere aikoo soittaa Arsène Wengerille, ennen kuin hän tekee päätöksen seuraavasta seurastaan.

Wilshere, 28, jätti West Hamin aiemmin tässä kuussa, kun osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen hänen sopimuksensa purkamisesta.

Joskus Arsenalin lupaavimpiin pelaajiin lukeutunut Wilshere sai pelata vain yhden ottelun Englannin Liigacupissa kauden alkuvaiheessa, mikä johti hänen lähtöönsä.

Wilshere on pelannut kokonaisuudessaan vain 19 ottelua sen jälkeen kun hän lähti Emirates Stadiumilta vuonna 2018.

Jack Wilsheren ura West Hamissa ei lähtenyt toivotulla tavalla lentoon. Kuva: Getty Images

Hänen lähtönsä Arsenalista sattui samaan aikaan kuin Wengerin, joka antoi Wilsherelle hänen debyyttinsä Tykkimiesten ykkösjoukkueessa vain 16 vuoden ikäisenä.

Wengerillä oli suuri rooli Wilsheren kehityksessä hänen uransa alkuvaiheessa. BBC:n tuoreessa haastattelussa keskikenttäpelaaja toivoikin saavansa hänen entiseltä mentoriltaan siirtoneuvoja ennen seuraavaa seuravalintaa.

– Juttelin Arsènen kanssa kun neuvottelimme kaikesta West Hamin kanssa. Hän oli hyvin avulias, Wilshere kertoi.

[readmore from=Arsenal]

– Kun aika on oikea ja pöydällä on joitain vaihtoehtoja, joista koitan valita parhaimman, soitan varmaan hänelle, kyllä.

– Seuraavan vuoden sisällä, toivon saaneeni 20-25 ottelua vyölleni uudessa seurassa ja katsovani kohti tulevaisuutta.

– Minulla on sellainen tunne, että minulla on vielä paljon annettavaa. Haluan vain saada tilaisuuden osoittaakseni olevani oikeassa, Wilshere lisäsi.