Jamie Carragher ei nielemättä sulattanut Georginio Wijnaldumin, 30, kommentteja. Wijnaldumin mukaan Liverpool-kannattajat kohtelivat häntä epäreilusti.

Wijnaldumin jätti tänä kesänä Merseysiden taakseen. Hollantilainen vietti Liverpoolissa viisi vuotta ennen kuin hän lähti vapaana agenttina Paris Saint-Germainiin.

Siirto julkistettiin kesäkuun alussa, mutta sitä ennen lehdistössä oli pitkään spekuloitu, laittaisiko Wijnaldum puumerkkinsä Liverpoolin jatkosopimustarjoukseen.

– Annoin joka päivä harjoituksissa ja peleissä kaikkeni, Wijnaldum totesi Timesille hiljan.

– Välitin Liverpoolista niin paljon. Oli muutamia sellaisia hetkiä [kahden viimeisen kauden aikana], jolloin en tuntenut oloani rakastetuksi ja arvostetuksi siellä, hän väitti.

– Tämä ei ole kuitti joukkuekavereideni tai Melwoodin (Liverpoolin entinen harjoituskeskus) porukoiden suuntaan. Tiedän, että he kaikki rakastivat minua, ja minä rakastin heitä. Sain näitä tuntemuksia enemmän toiselta puolelta.

– Median jäsenet eivät auttaneet asiaa. Oli sellainen tarina, etten olisi hyväksynyt [Liverpoolin] tarjousta, koska halusin enemmän rahaa, ja fanit käänsivät sen niin että: ”OK, hän ei saanut tarjoustaan, joten hän ei yritä täysillä voittaa pelejä.” Kaikki näytti kääntyvän minua vastaan.

– Joskus se oli niinku, että: ”Vau, minäkö taas?”

Carragher ei jaksanut kuunnella Wijnaldumin mielipiteen ilmaisuja.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Jamie Carragher

@Carra23
I love Gini but this is not right, social media is a circus & every club has clowns. Turn off your notifications & if it’s bothering you that much delete the app! He wanted more money the club said no, that’s football!

Liverpool FC News

@LivEchoLFC
Gini Wijnaldum breaks silence over Liverpool exit and points finger at social media abuse #LFC
liverpoolecho.co.uk/sport/football…

– Rakastan Giniä (Wijnaldumin lempinimi), mutta tämä ei ole OK, sosiaalinen media on sirkus ja [jokaisen joukkueen kannattajissa] on pellejä.

– Laita ilmoitukset pois päältä, ja jos se vaivaa sinua niin paljon, poista sovellus! sanoi 737 ottelua Liverpoolissa pelannut Carragher Twitterissä.

– Hän halusi enemmän rahaa [ja] seura sanoi ei. Sellaista on jalkapallo!

Carragherin avautumista on kritisoitu yhteisöpalvelussa. Osa on maininnut, että hän itse sai poliisilta huomautuksen pahoinpideltyään erään Liverpool-kannattajan vuonna 2008. Twiitillään Carragher tuli joiden mielestä samalla kelpuuttaneeksi trollien toiminnan. Monia häiritse myös Carragherin tekopyhältä vaikuttanut käytös, sillä hän on aiemmin puolustanut Evertonin Jordan Pickfordia, 27, somekiusaamiselta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.