Manchester Unitedin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jesse Lingard pelasi vasta kauden 2020-21 kolmannen ottelunsa, kun joukkue voitti Watfordin 1-0-lukemin FA Cupissa lauantaina.

BT Sportin asiantuntijana työskentelevä seuralegenda Rio Ferdinand kommentoi 28-vuotiaan englantilaispelaajan puhuttanutta tilannetta ottelun jälkeen ja lähetti hänelle suoran ohjeen: jos peliaika ei yllättäen lisäänny, on hänen lähdettävä.

– Jos olisin Lingardin kengissä, kysyisin ensimmäisenä managerilta, mitä oikein tapahtuu? Toiseksi, jos en olisi osa hänen suunnitelmiaan, minun olisi lähdettävä, Ferdinand totesi.

– Hän ei minusta kuulu Ole Gunnar Solskjærin suunnitelmiin. Hänen vähäiset valintansa kokoonpanoon osoittavat sen. Hän on 28-vuotias – ei siis enää mikään lapsi. Hän varmasti haluaa mennä ja pelata jalkapalloa.

[readmore from=Manchester-United]

– Kun tulet Manchester Unitediin, sinun on hankala laittaa logo sivuun ja sanoa, että haluat siirtyä muualle. Varsinkin, kun olet yksi seuran kasvateista. Uran vuoksi, otteluiden pelaaminen on kuitenkin ykkösasia. Hän ei voi olla tyytyväinen.

Lingard on pelannut koko uransa Manchester Unitedin kirjoilla ja vietti viimeisen lainakautensa muualla vuonna 2015. Yhteensä hän on esiintynyt kasvattajaseuransa riveissä 210 kertaa ja tehnyt 33 maalia.

LUE MYÖS: