Chelsea-legenda Joe Colen mielestä hänen entisen työnantajansa olisi pitänyt ratkaista Mestarien liigan finaalipaikka jo tiistaina, kun se kohtasi Real Madridin vieraskentällä välierien avausosassa. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Lontoolaiset olivat pelin alussa selkeästi niskan päällä ja siirtyivät vajaan vartin kohdalla johtoon Christian Pulišićin osumalla. Madrid tuli kuitenkin varttia myöhemmin tasoihin kulmapotkukuviosta Karim Benzeman taiturimaisella maalilla. Benzeman maali oli lopulta madridilaisten ainoa maalia kohti suuntautunut yritys.

Stamford Bridgellä seitsemän vuotta pelanneen Colen, 39, mielestä Chelsean managerin Thomas Tuchelin olisi pitänyt ottaa vaihdoistaan isompi hyöty irti ja lyödä Real Madrid kumoon jo tiistaina.

– Chelsea oli fyysisempi osapuoli. Se oli pettymys, etteivät he laittaneet otteluparia pakettiin, kommentoi Cole BT Sportille.

-Tuchel ei ollut hereillä, kun hän ei laittanut Reece Jamesia aiemmin kentälle tai pistänyt Callum Hudson-Odoita sisään. Hän on varmasti hieman pettynyt. Real Madrid oli kaadettavissa.

– En usko, että Madrid pelaa yhtä huonosti toisessa osassa. Tämä oli hyvä tulos, mutta se olisi voinut olla parempi.

– Real Madrid oli 1-2 askelta perässä. Chelsea pääsi hyville paikoille niin monta kertaa, että voitto olisi voinut tulla isoin lukemin, jos viimeisellä kolmanneksella oltaisiin nähty parempia ratkaisuja.

LUE MYÖS: