Manchester Cityn Raheem Sterling ja Liverpoolin Joe Gomez ottivat yhteen Englannin maajoukkueen ruokalassa maanantaina (lue lisää).

Sky Sportsin mukaan Liverpoolin kippari ja Englannin varakapteeni Jordan Henderson auttoi kaksikkoa selvittämään välinsä, vaikka hän ei ollut vielä itse edes liittynyt maajoukkueen vahvuuteen.

Gomez oli Liverpoolin ensimmäinen pelaaja, joka saapui joukkueen päämajalle maanantaina. Hän ja ryhmä Englannin muita pelaajia nauroivat kovaan ääneen, kun Sterling saapui paikalle lounasaikaan.

Sterlingin tunteet kuumenivat. ”Luuletko olevasi iso mies nyt?”, Sterling huudahti Gomezille, mihin muut Englannin pelaajat reagoivat nauraen. Sterling ei kuitenkaan vitsaillut, vaan yritti ottaa Gomezia kaulasta kiinni. Gomez tulistui, ja pelaajat jouduttiin lopulta erottamaan toisistaan muiden toimesta.

Elliot Wagland

@elliotwagland

Elliot Wagland

@elliotwagland
Joe Gomez appears at England training with scratch below right eye after Raheem Sterling row.

📷 via @Reuters
Here's another angle on the Joe Gomez scratch pic.

📷 via @Reuters

Tässä vaiheessa Hendersonin kerrotaan astuneen kuvaan. Sterling oli jo valmistautunut poistumaan maajoukkueleiriltä, mutta Henderson järjesti kaksikolle tapaamisen jomman kumman pelaajan huoneeseen.

[readmore from=Raheem-Sterling]

Henderson, joka ei ollut itse vielä saapunut joukkueen hotellille, toimi riidan sovittelijana puhelimen välityksellä. Kumpikin pelaaja jakoi kokemuksensa sekä viime sunnuntain kohtaamisesta Anfieldilla, että aamupäivän tapahtumista ruokalan puolella. Sterling pyysi Gomezilta anteeksi, ja asia saatiin lopulta sovittua. Hendersonin ohjaamaan FaceTime-puhelun kerrottiin kestäneen noin 25 minuuttia.

Sovittuaan riitansa Hendersonin ohjeistuksella, Gomez pyysi päävalmentaja Gareth Southgatelta, ettei hän lähettäisi Sterlingiä kotiin. Southgate päätti pudottaa Sterlingin torstain kokoonpanosta Montenegroa vastaan, mutta City-laituri saattaa yhä pelata sunnuntain vierasottelussa Kosovossa.